Les sabates Massai

Un enginyer suís ha dissenyat unes sabates inspirades en la forma de caminar del poble Massai. la sola és corba, i t’obliga a caminar totalment recte, amb els beneficis que això comporta per l’esquena.

Els Massai són un poble molt esvelt, i no tenen problemes d’esquena perquè caminen molt rectes. Es veu que la clau d’això és la seva forma de caminar. Al fer-ho sobre superfícies molt toves, han de mantenir l’equilibri constantment i mantenen la verticalitat en tot moment, deixant l’esquena totalment recta.

Les sabates MBT (Masai Barefoot Technology), conegudes com sabates Massai, imiten aquest caminar sobre superfícies toves i millora considerablement els problemes d’esquena. a més a més, potencia la musculació del glutis i els bessons, a part de reduir els impactes sobre el terra que es fa quan es camina.

Aquest vídeo explica molt bé com funcionen i els seus beneficis. El preu és una mica elevat, uns 200 euros, però per a gent amb problemes d’esquena podria ser un bon remei.

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/-k3Jd5nqZOE" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

2 thoughts on “Les sabates Massai

  1. Saul

    I ja paga Copyrights aquest suís al poble Massai? O simplement els utilitza com a marqueting per a vendre sense ni demanar-los permís??

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *