El misteri dels bastonets de cotó

La policia alemanya va estar dos anys darrera un misteri que no acabaven d’entendre: 39 assassinats que no tenien res a veure entre ells tenien mostres del mateix ADN. L’assassí en sèrie no apareixia de cap de les maneres, fins que finalment van trobar la pista: els bastonets de cotó.

Per agafar mostres d’ADN la policia alemanya usava bastonets de cotó d’una empresa. Doncs bé, una de les treballadores de la fàbrica que subministrava aquests bastonets els infectava sense voler amb el seu ADN cada cop que els tocava. D’aquesta manera, el seu ADN sortia a tots els crims on s’usaven aquests bastonets. Finalment van trobar la connexió i van poder comprovar que aquella mostra pertanyia a la treballadora.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *