Vodafone, Bell i Meucci

Vodafone ha llençat una campanya publicitària on es veu a Alexandre Graham Bell en blanc i negre observant atònit els avenços en telefonia. En cap moment expliquen que ell sigui l’inventor del telèfon, però creiem que és de justícia mencionar que l’autèntic inventor d’aquest aparell va ser l’italià Antonio Meucci.

Meucci va tenir problemes econòmics i va ser Bell qui finalment li va comprar la patent. És per això que ha passat a la història com l’inventor del telèfon, però aquest honor va deixar de tenir-lo quan a l’any 2002 es va reconèixer de manera oficial que Meucci en va ser l’autèntic inventor.

Podeu trobar més informació a l’article: l’autèntic inventor del telèfon.

Per cert, el vídeo en qüestió és el següent:

[kml_flashembed movie="http://youtube.com/v/ZpvQ67UMdV4" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *