“Profe, que és la Fira!!!”

deures.jpgAquesta serà l’expressió més usada aquesta setmana pels alumnes del nostre institut: dijous s’inaugura la Fira de Móra la Nova. Posar un examen o deures durant aquests dies és rebut per un amenaçador “Profe, que és la Fira”.

La Fira és un esdeveniment social molt important per a la comarca, sobretot pels adolescents, ja que són dies on surten, gasten, compren, es reuneixen, arriben tard a casa, i altres permisos que no tenen al llarg de l’any. És per això que ho volen aprofitar al màxim, i els deures són un pal a les rodes que els impedeix sortir.

També resulta molt curiosa la cara d’incredulitat quan es troben a algun professor passejant per la Fira, com si els sobtés que també tenen vida fora de les aules.

Que passeu una bona Fira i la gaudiu en la mesura que us deixem tant els pares com els professors.

One thought on ““Profe, que és la Fira!!!”

  1. Ferran

    tens tota la raó sobretot en la cara d’incredulitat què fem cuan veiem a algun professor per la fira! Bueno que vaigi bé la fira a tothom. Ah!una cosa! que sapiguin tots els professors què la fira es del 23 al 26 d’Octubre, no el cap de setmana.
    Adeu!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *