El sector primari,…

[kml_flashembed movie="http://es.youtube.com/v/Olbhz5itRms" width="425" height="350" wmode="transparent" /] 

Aquest vídeo correspon al tràiler de la pel·lícula “La tormenta perfecta”. Explica la història d’un vaixell de pesca que queda atrapat dintre una gran tempesta.

La pesca, la ramaderia i l’agricultura formen part de l’anomenat sector primari de la industria. Són totes les activitats encarregades d’extreure les matèries primeres de la natura: peixos, pomes, llet, carn, etc, sense patir cap tipus de transformació.

La mineria podria quedar també dintre aquest sector, ja que es tracta d’extreure minerals d’una mina, o sigui, matèries primeres de la naturalesa, però molts llibres d text el situen dintre el sector secundari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *