Les al.lucinacions del canvi climàtic

Un noi de 17 anys ha estat ingressat en un hospital de Melbourne, Australia, amb una al·lucinació neuròtica sobre el canvi climàtic. El noi creia que, a causa del canvi climàtic, el seu propi consum d’aigua podria portar en pocs dies la mort de milions de persones per l’esgotament de les reserves d’aigua al món. Al sentir-se culpable,  havia intentat deixar de beure’n.

Aquest efecte de la neurosi de l’escalfament global i el canvi climàtic s’està agreujat després que molts nens han vist el documental d’Al Gore, “Una Veritat Incomoda”, on  una junta d’educadors nord-americans han observat que els nens de primària tenen malsons relacionats a fi del món, i un comportament erràtic i problemàtic a l’escola. Van recomanar que el documental de Gore no fos mostrat als nens perquè no té l’esperit crític necessari per comprendre els límits de la ciència, on acaba la realitat i comença la fantasia i la propaganda política.

Per altra banda, un francès, Patrick Geryl, va deixar la seva feina a un laboratori d’una companyia d’olis. Havia estalviat suficients diners com perquè li durés fins al desembre del 2012. Segons ell, després d’aquesta data no ho necessitaria més ja que el món s’acabaria per culpa de l’escalfament global.

Geryl li va dir que no quedarà res, res de res, que s’hauria de començar una nova civilització des de zero. Geryl havia estudiat química des de molt jove i havia començat a preparar-se per a l’apocalipsi. Va fundar un grup de supervivència per a qui pensaven igual, entrenar-los per viure i sobreviure a la catàstrofe que ell sabia que estava arribant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *