Opera: el navegador desconegut

opera.jpgLa òpera és un gènere musical amb poc seguiment. Fa 200 anys era ben al contrari, tenia molt seguidors en gran part perquè era de les poques coses que podien escoltar als teatres. Amb els navegadors d’Internet passa alguna semblant amb un programa que s’anomena precisament així: Opera.

Un navegador és un programa informàtic capaç de llegir les pàgines que s’allotgen als servidors d’Internet i reproduir-les al nostre ordinador. El llenguatge que llegeixen s’anomena HTML, i pocs programes poden fer-ho. Els navegadors més coneguts són Explorer i Firefox, però n’hi ha més. El tercer en discòrdia s’anomena Opera i es pot descarregar gratuïtament a l’adreça navegador Opera. És bastant ràpid obrint pàgines, i té un disseny molt atractiu. Si vols tenir més alternatives al teu navegador habitual, el pots provar.

Parlant de l’altra òpera. Tant si t’agrada com si no, t’invito a escoltar aquesta ària de la Flauta Màgica de Mozart. Que ho gaudeixis.

[kml_flashembed movie="http://es.youtube.com/v/rxGy83aipbY" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *