El circuit pneumàtic de 1r de batxillerat

mcastellnou4.JPGAl taller de tecnologia els alumnes de 1r de batxillerat del tecnològic (els de la foto i uns quants més)  han estat realitzant pràctiques amb l’equip de pneumàtica. A l’article complert trobareu un video del seu muntatge.

La pneumàtica funciona amb aire comprimit. Un motor comprimeix l’aire a dintre d’un recipient metàl.lic que l’acumula a una determinada pressió. Aquest aire surt per uns tubs que van a parar a uns elements anomenats valvules que dirigeixen l’aire a un sentit o un altre. L’aire és enviat a través d’aquestes valvules a un cilindre que, segon per on li vingui l’aire, entra o surt.

[kml_flashembed movie="http://es.youtube.com/v/Ly2cJehPOws" width="425" height="350" wmode="transparent" /] 

El circuit es completa amb uns sensors, que no són més que interruptors que s’accionen quan passa algo perl seu devant. Aquests sensors accionen unes valvules en aquest cas elèctriques, les electrovàlvules, canviant la seva posició i canviant el sentit del pas de l’aire.

Trobareu més vídeos d’aquest muntatge a l’adreça videos tecnologia

3 thoughts on “El circuit pneumàtic de 1r de batxillerat

 1. alex

  ua agusti!! que crac! som els millos si senyo!!! el video numero 8 ia es una paranoia xD xo weno esta be aixo!

 2. roger

  aixi m'agrada que cumpleixis les promeses!! jaja
  i aixo que estaves enfeinat aquesta tarde!!

  sta força b aixo d la pneumatica

  roger

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *