Anem al cda de la Noguera a aprendre prehistòria. Treball a l’ aula.

Aquest dimarts,dia 24 de gener era un dia que feia fred, però la sortida del sol ens ha ajudat a no passar-ne tant. Hem ant al Camp d’ Aprenentatge de la Noguera a estudiar en viu la prehistòria. Ens han rebut al Camp d’ Aprenentatge els mestres que porten el centre. Després d’ esmorzar hem pujat al Camp Arqueològic on hem passat tot els dia. primer hem fet un treball d’ aula on ens han explicat què fàriem i ens hem endinsat una mica més en la prehistòria. Val a recordar que durant els últims deu dies hi hem treballat a l’ escola. Així doncs ens han explicat com feien les armes, el foc, com treballaven la pell… després d’ aquesta introducció ens han comentat quin seria el pla del dia : Fer d’ arqueòlegs, caçar, les tendes, pintar, fer música….