PARAULES D’HIVERN

Quina sorpresa més agradable!

La Laura Tascón, mestra d’EE a l’escola de Callús ha adaptat l’activitat de LECTURES DE PARAULES DE TARDOR publicada fa poc al bloc i ha creat un material per treballar la LECTURA DE PARAULES D’HIVERN escollint vocabulari títpic de l’estació i de les festes de Nadal.

Podeu accedir a l’enllaç de descàrrega del material (DRIVE DEL BLOC) clicant sobre alguna les imatges que companyen aquest article (captures de pantalla d’una part material de la Laura).

La Laura també ens ha comentat que la font que ha utilitzat per fer les targetes es diu “HelloTeacher” i que la va descarregar de la pàgina “TeachersPayTeachers” de forma gratuïta (tot i que cal registrar-se). Gràcies Laura per totes aquestes aportacions i per ajudar-nos a fer créixer aquest bloc i els materials i recursos que compartim!

El material funciona de la mateixa manera que la LECTURA DE PARAULES DE TARDOR.

SEGUIM COMPARTINT I CONSTRUIR JUNTS/ES!

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Materials i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *