RECULL D’ACTIVITATS DE SANT JORDI

A les portes de la festivitat de Sant Jordi voldríem recopil·lar tots aquells materials compartits al bloc que ens poden ajudar a treballar amb els nostres alumnes aquesta diada tan especial i bonica.

Esperem que us siguin útils i, si ens voleu comentar si els apliqueu amb els vostres alumnes, si algun dels recursos us sembla interessant, si heu adaptat o modificat algun dels recursos….sabeu que aquest pot ser també el vostre espai!

Clicant sobre els dibuixos accedireu als articles publicats. FELIÇ DIADA!

LLEGEIX, DIBUIXA I PINTA ELS PERSONATGES DE SANT JORDI. DIBUIXOS DE “CUCHU”. Material d’elaboració pròpia

RECURSOS I MATERIALS MOLT DIVERSOS AMB JOCS , BINGOS, CÒMICS, SOPES DE LLETRES, DÒMINOS, POEMES, MOTS ENCREUEATS, TREBALLS DE LECTURA I ESCRIPTURA… (Recull realitzat fa dos anys)

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article ha estat publicat en Materials. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *