PIULAPP, UNA NOVA APLICACIÓ GRATUÏTA PER ACOSTAR LES FAMÍLIES A LES ESCOLES

Tips/es dels grups de whatsapp on es tracten temes escolars? Us interessa concentrar, en una sola aplicació, les informacions entre família i escola? Si la resposta a aquestes dues preguntes és afirmativa, aquest article us interessarà.

Es tracta d’una nova aplicació gratuïta creada per Albert Soldevila com a solució als problemes de comunicació entre les famílies i les institucions o comunitats, entre les quals destaca l’escola i que està basada en un estudi fet en l’àmbit educatiu a una població de la comarca d’Osona. Permet concentrar, en una sola eina, tots els contactes i relacions de comunicació amb els quals s’acostumen a relacionar les famíles.

Després de l’estudi Soldevila va determinat que  “aquesta és la millor manera de solucionar els problemes de comunicació que vam detectar”. L’aplicació Piulapp és una aposta per resoldre la gran quantitat de canals d’informació existents (WhatsApp, correu electrònic, notes o cartes en paper o d’altres notificacions internes, en el cas de l’escola).

piulapp

Imatge extreta de la web de Piulapp

El funcionament és molt senzill, ja que l’aplicació és eminentment pràctica. A través d’un usuari que no cal que s’identifiqui per accedir a cada un dels canals (cilces, claustre, comissions…), la família pot consultar les notificacions precises i seleccionades de l’àmbit que li interessi en el moment de la consulta. També s’han tingut en compte els estàndards de seguretat requerits des de la Generalitat per complir amb la normativa de comunicació amb famílies.

Albert Soldevila cedeix l’eina de manera gratuïta a tota la comunitat educativa: escoles, Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA), universitat o d’altres tot i que també s’està aplicant amb molt d’èxit a altres àmbits com entitats, Ajuntaments, clubs esportius…

Més informació: http://piulapp.com  info@piulapp.com

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article ha estat publicat en Materials. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *