LECTOESCRIPTURA I EL NADAL

A les portes d’un nou Nadal, immersos amb el ritme frenètic d’un final de 1r trimestre (àlbums, avaluacions, poemes, cançons, manualitats…) compartim amb vosaltres un seguit de material que fa uns anys es va publicar en aquest bloc i que ens agrada ja que ens és molt útil per treballar tota la part de consciència fonològica, lectoescriptura i vocabulari.

LA CARTA ALS REIScartaCONTE DE NADAL (LLETRA DE PAL I LLIGADA)

conte-nadalPOEMA DEL CAGANER

caganerPOEMA SOBRE LA NEU

neu

CARPETA COMPARTIDA PER VISUALITZAR I DESCARREGAR EL MATERIAL (Amb el solucionari inclòs al final de cada activitat)

 

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Consciència fonològica, Llengua, Poesia i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a LECTOESCRIPTURA I EL NADAL

  1. Gloria diu:

    Moltes gràcies per la teva generositat!
    Aquests dies del final de trimestre que tots anam tapats de feina s’agraiex molt trobar recursos a punt d’emprar.

    Glòria

  2. Moltes gràcies per tot aquest recull d’activitats!!! realment són molt molt útils. Demà mateix ja en posaré algunes d’elles a la pràctica perquè em toca informàtica amb nens i nenes de 5 anys. Molt bona feina Yolanda i gràcies per facilitar-nos la feina a nosaltres també!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *