LECTURA DE SÍL·LABES I CONFEGIR PARAULES

Us presentem un exemple d’activitat per treballar la lectura de síl·labes ja sigui amb lletra majúscula o lletra lligada amb l’objectiu de treballar també la confecció de paraules de dues síl·labes amb síl·labes directes, la comprensió lectora i la lectura de sintagmes nominals.

L’activitat està presentada amb dos nivells de dificultat amb sintagmes nominals més llargs i amb dos tipus de lletra. És tan sols una idea que podeu després adaptar a les vostres necessitats, al vocabulari sobre un centre d’interès que estigueu treballant o als projectes que estigueu portanta a terme a l’aula.

Aquí us deixem amb l’activitat que hem estat treballant amb els nostres alumnes. Clicant sobre les imatges (captures de pantalla de l’activitat) podreu accedir a tot el document:

unirsilabeslectura

Si adapteu nous materials a partir d’aquest model i ens els voleu fer arribar els podeu compartir a: blocrecursosee@gmail.com

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Materials i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *