LLEGIR I COMPRENDRE INSTRUCCIONS SENZILLES (ADAPTACIONS): COM ARRIBAR A TOTS ELS ALUMNES

Una col·labora d’aquest bloc: la CRISTINA SANTA SÁNCHEZ ha volgut compartir amb nosaltres una adaptació del material:
http://blocs.xtec.cat/recursosee/2013/10/07/lectura-i-comprensio-dinstruccions-senzilles/

La Cristina ha demostrat que, amb unes petites adaptacions, podem arribar a treballar el mateix objectiu per tots els alumnes. Ha agafat 3 textos que vam compartir en aquest mateix bloc i els modificat per tal de poder arribar a més alumnes. D’aquesta manera, una mateixa activitat pot servir per aplicar en una aula amb diferents nivells i/o capacitats. Gran treball Cristina, moltes gràcies per compartir-lo!

Clicant sobre les imatges podreu accedir al document de la Cristina compartit al Google Drive: Text amb les imatges més importants en negreta i adaptació amb pictogrames pels alumnes amb més dificultats.

pirata1piratagatgat1

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Materials i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *