LA TARDOR I ELS SEUS FRUITS: UN BON CENTRE D’INTERÈS PER A LA REALITZACIÓ D’ACTIVITATS SIGNIFICATIVES

Arribada la tardor és el moment de plantejar-se activitats i crear materials que estiguin relacionats amb aquest centre d’interès ja que, d’aquesta manera, aconseguirem que els aprenentatges siguin més propers i significatius.

Són moltes les activitats de lectoescriptura i consciència fonològica que podem fer amb els fruits de la tardor ja que, per una banda, disposem d’una gran varietat d’imatges i vocabulari i, per l’altra, treballem també continguts de coneixement del medi.

A nivell d’exemple us presentem aquestes dues activitats amb l’objectiu de treballar la lectura i la consciència sil·làbica però al bloc hi trobareu moltes altres activitats depenent dels objectius d’aprenentatge que es vulguin assolir i les necessitats dels alumnes. Us les podreu descarregar clicant directament sobre les imatges:

ALTRES ACTIVITATS RELACIONADES AMB LA TARDOR PUBLICADES AL BLOC (d’elaboració pròpia i recursos de la xarxa)

Aurora Monfort ha elaborat aquesta presentació amb ENDEVINALLES DE TARDOR que hem trobat a SlideShare i que considerem molt interessant per treballar la lectura i la comprensió amb la PDI o el projector. Gràcies Autora!

Us animem a elaborar diferent material a partir de les idees que us presentem i a compartir-lo i difondre’l al bloc enviant-lo a l’adreça: blocrecursosee@gmail.com

Mentrestant, gaudiu de les oportunitats que ens ofereix aquesta fantàstica estació!

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Materials i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a LA TARDOR I ELS SEUS FRUITS: UN BON CENTRE D’INTERÈS PER A LA REALITZACIÓ D’ACTIVITATS SIGNIFICATIVES

 1. Anna diu:

  Un material extraordinari, gràcies per compartir-lo. Algunes de les activitats ja les hem posat en pràctica a l’escola i els petits els han agradat molt, els resultats han estat molt bons.
  De nou, moltes gràcies per compartir tants i tants recursos.
  Tonets

 2. Hola Anna,
  moltíssimes gràcies pel teu comentari. Està molt bé rebre feedback dels professionals que adapteu i apliqueu els materials a les aules. Comentaris com el teu ens ajuden a créixer i a seguir treballant. Ens alegra saber que els resultats de l’aplicació dels recursos han estat positius.
  Petonets per tu també!
  Una abraçada i… seguim compartint i comentant!
  Iolanda i Cristina

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *