NOUS MATERIALS: RELACIÓ PARAULA-DIBUIX

Ja fa un temps, SÍLVIA SÁNCHEZ va enviar-me un material de relació paraula-dibuix que avui comparteixo amb tots vosaltres. Un bon material per treballar la lectura. Si plasfiquem el material i utilitzem retoladors tipus “Velleda” pot ser un bon recurs per treballar per mitjà de racons d’aprenentatge. També podem adaptar-lo i convertir-lo en un material manipulatiu com el que s’explica en un anterior article publicat en aquest mateix bloc (per refrescar la memòria mireu la fotografia que acompanya aquest article): cliqueu AQUÍ per accedir-hi.

Finalment, he trobat el temps necessari per publicar-lo!

Perquè…malgrat els comentaris sobre les llargues vacances del mestres hi ha professionals que seguim treballant acabant de tancar temes i preparant el nou curs amb ganes i il·lusions renovades. Bon estiu a tots i totes!!!

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Comprensió, Lectura, Llengua, Motricitat i etiquetat amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *