UN CANVI D’IMATGE DE LA MÀ DE L’ARTISTA: JoAn TuRu

primer pasJa feia temps que estava pensant en un canvi d’imatge del bloc i després de conèixer els dibuixos i els missatges d’en JoAn TuRu vaig pensar que seria una bona idea encarregar-li el nou disseny per aquest espai.

Admiro el treball d’aquest artista que he conegut a través de la xarxa no

només per la qualitat artística dels seus dibuixos sinó també perquè tots ells estan plens de contingut: tenen ànima i transmeten missatges sincers, directes i amb un punt de crítica i reflexió. Un altre valor afegit és que els comparteix sota llicència a través de la xarxa fent que tothom en pugui gaudir!

primer esbósA la capçalera hi havia d’haver tots aquells elements que defineixen aquest espai: la idea de diversitat, cooperació, treball en equip, col·laboració… necessàries per crear una escola on totes les persones hi tinguin cabuda sense raó de sexe, religió, classe social o necessitat educativa.

Des del primer moment en JoAn va saber captar la meva idea i, després d’un senzill esbós…aquí en teniu l’excel·lent resultat! Un procés de treball excel·lent que he tingut el privilegi de seguir ben de prop!

Accés al bloc de JoAn Turu on podeu veure totes les seves creacions i descarregar-vos les imatges en blanc i negre per poder pintar (inclosa també la imatge d’aquest bloc): http://joanturu.blogspot.com.es

JoAn Turu, ens seguirem retrobant per la xarxa! MOLTES GRÀCIES!!!

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Creativitat, Dibuixos, Expressió i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a UN CANVI D’IMATGE DE LA MÀ DE L’ARTISTA: JoAn TuRu

 1. SONIA diu:

  M’encanta! Felicitats per aquesta nova imatge que representa clarament el que transmet el teu blog. A mi també m’agraden molt els dibuixos i les reflexions d’en Joan Turú. Gran artista!

 2. Elena diu:

  ¡Estupendo cambio de imagen!
  Saludos.

 3. Carme diu:

  Ha quedat fahtàstic, quina enveja!!!
  Sóc una “fan” dels treballs d’en JoAN TuRu i com molt bé dius no només pel seu art sinó per la seva actitud davant la vida.
  Petonets
  Carme

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *