UN PREMI…molt emotiu!

Fa temps que, des dels mateixos companys/es amb qui compartim l’afició de compartir les nostres creacions, impressions, opinions, recursos… a través d’un bloc educatiu, compartim uns premis que, lluny de tenir un valor material, tenen un enorme VALOR EMOCIONAL ja que sorgeixen dels mateixos usuaris i, al mateix temps, permeten conèixer altres blogs molt interessants i incrementar encara més aquesta gran xarxa de recursos a la web.

En aquesta ocasió L’ÀNGELS del fantàstic i creatiu blog “FULLS DE COLORS” vol compartir amb el nostre blog el següent premi, el qual comporta un seguit de condicions:

Enganxar la imatge al bloc.

Enllaçar el teu bloc amb el que t’ha otorgat el premi.

Explicar 7 coses de tu. Us citaré set conceptes que penso que em defineixen: sensible, perfeccionista, treballadora, mestra 2.0, mare, una mica tossuda i amant dels animals.

Atorgar el premi a 15 blocs. És impossible ja que n’hi ha un munt que se’l mereixerien (i el que encara no conec i vaig descobrint mica en mica). Així doncs, el passo a tots i cadascun dels blocs de la meva llista de blogs preferits. Si n’he de triar 15 els hi envio als quinze primers blocs (ordenats per odre alfabètic, no pas per importància). Si n’hi ha un proper, anirà pels altres quinze!

Moltes gràcies Àngels per pensar amb nosaltres!!! Sempre és bonic rebre premis però si són com aquest encara més! Us recomano la visita del seu bloc (sobretot si voleu tenir un munt d’idees per aplicar a les sessions de tallers o plàstica).

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article ha estat publicat en Premis. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *