ENDEVINALLES NADALENQUES

Descobrint nous materials al fantàstic bloc d’EUGENIA ROMERO: “EL BLOG DE LOS MAESTROS DE AUDICIÓN Y LENGUAJEhe trobat molt interessant una presentació sobre endevinalles relacionades amb la festa del Nadal i he decidit fer-ne una adaptació canviant-ne el contingut de les endevinalles, modificant l’idioma al català i afegint-hi el tradicional i català tió de Nadal.

Comparteixo la presentació que he elaborat per tal que la pogueu utilitzar i adaptar a les vostres aules, amb els vostres alumnes. Es tracta d’un material interactiu on l’alumne ha de llegir l’endevinalla, clicar sobre la imatge que es descriu i fer-ne l’autocorreció ja que, si ho ha fet bé, apareixerà, a la següent diapositiva, el dibuix gran acompanyat d’aplaudiments. Ideal per utilitzar amb el projector o amb la PDI.

GRÀCIES EUGENIA per deixar-me adaptar la teva presentació (cliqueu AQUÍ per accedir al material original). El teu blog és per mi una gran font d’inspiració. Us el recomano!

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article ha estat publicat en Comprensió, Festes, Jocs, Lectura, Llengua. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 respostes a ENDEVINALLES NADALENQUES

 1. Iolanda diu:

  Moltes gràcies a les dues! És molt bonic i motivador. Segur que els encantarà!

 2. yroset diu:

  Gràcies Iolanda!!! T’agraeixo el teu comentari i les teves aportacions!!!
  Esperem que, efectivament, els agradi el material!
  Yolanda.

 3. yroset diu:

  Que bé Eugenia!!! Una gran feina!!!!
  Una abraçada,
  Yolanda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *