FRASES AMB DIBUIXOS I ETIQUETES PER CONFEGIR

Seguint amb la idea de crear nous materials i recursos per ajudar els nostres alumnes a estructurar i organitzar correctament una frase, la IOLANDA CRUEL torna a col·laborar en aquest bloc enviant-nos una proposta de treball molt interessant.

Es tracta d’un seguit de frases on hi ha unes paraules substituides per dibuixos. La Iolanda utilitza aquest material juntament amb una sèrie de paraules per confegir (articles, verbs, conjuncions, noms…) que ha preparat per imprimir-los en etiquetes de 70 x 35 mm.
La mateixa Iolanda explica:

“El que treball que jo faig és llegir primer la frase amb imatge i després confegir les frases amb ajuda de les etiquetes i substituint els dibuixos per la paraula corresponent.
És un material molt senzill però a mi em funciona perquè la nena amb la que ho treballo té moltes dificultats.”

A continuació podeu veure el material de IOLANDA CRUEL amb les frases amb dibuixos.

Us podeu descarregar tot el material (frases amb dibuixos i etiquetes) clicant al següent enllaç del Google Drive del compte del bloc: https://drive.google.com/drive/folders/0B9pKlAR1VOdJN1IxUUZ6Sy13M1U?usp=sharing Esperem els vostres comentaris!

(La fotografia que acompanya aquest article ha estat realitzada i enviada per Yolanda Cruel Biosca)

CRISTINA TORRA em comenta en un missatge que aquest material… “també m’ha servit per elaborar-ne un altre de semblant adaptat al ritme de lectoescriptura que estic fent jo. A més de les etiquetes de les paraules he afegit les fitxes amb la pauta per escriure la frase sencera pels nens amb menys dificultats i també els cartronets de les frases com a solució o simplement com a llibre de lectura.”

Aquesta és l’adaptació que la CRISTINA utilitzant el material elaborat per Yolanda Cruel. Moltes gràcies Cristina! DESCÀRREGA DEL MATERIAL DE LA CRISTINA DES DEL SEGÜENT ENLLAÇ: https://drive.google.com/open?id=0B9pKlAR1VOdJSGN5dnpOeXJERDQ

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Acollida, Comunicació, Escriptura, Llengua, Materials, Vocabulari i etiquetat amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

151 respostes a FRASES AMB DIBUIXOS I ETIQUETES PER CONFEGIR

  1. Mercè diu:

    Hola he trobat molt interessant aquest material per poder treballar a l’aula amb nens d’educació especial, agrairia si me’l poguessis enviar per correu, doncs em seria de molta utilitat.
    Moltes gràcies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *