VÍDEO PER TREBALLAR ELS VALORS: “ALGUN DIA…”

Us convido a visitar la pàgina EDUCACIÓ EN VALORS d’aquest mateix bloc on podreu trobar molts vídeos per treballar l’educació en valors. Avui mateix l’he actualitzat i hi he afegit un vídeo titulat “ALGUN DIA…” que, tot i que es tracta d’un film publicitari, ens serveix moltíssim per treballar els valors i l’educació emocional a les aules. La música és preciosa i les imatges… des del meu punt de vista, genials! (el trobareu al final de la pàgina).

L’educació emocional és tan important com l’ensenyament de continguts i l’assoliment d’objectius acadèmics ja que les persones som el que som gràcies al que sabem i els valors que portem dins. Com diu Gandhi… “Sigues el canvi que vols veure en el món“.

Des de la mateixa pàgina també hi podeu afegir els comentaris. Us animo a opinar sobre aquest i altres vídeos de la mateixa secció i compartir punts de vista i noves aplicacions. Si coneixeu nous vídeos i imatges per treballar l’educació emocional i els valors… també ens ho podeu comentar! Moltíssimes gràcies per avançat!

Vídeo “AlGUN DIA…” extret del bloc: http://enredandoenlajota.blogspot.com (l’acabo de descobrir i és genial per descobrir nous recursos per treballar al 1r cicle de primaria).

(Procedència de la imatge que acompanya aquest article)

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de valors i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a VÍDEO PER TREBALLAR ELS VALORS: “ALGUN DIA…”

  1. montse diu:

    Bon dia!
    M’agradaria saber on puc trobar el video de “Algun dia”, ja que l’estic buscant per diverses pàgines web i no el trobo. He mirat el link que proporcioneu però em posa que aquest video “no està disponible”.
    On el puc trobar?

    Moltíssimes gràcies!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *