UN PREMI COMPARTIT

Imprimir edublogs-definitiu

Nervis, emoció, il·lusió, alegria… això és el que he sentit al veure publicat aquest bloc com a 1r CLASSIFICAT als prestigiosos PREMIS ESPIRAL EDUBLOGS 2011 a la categoria de professorat.

castellers

El dia 4 de juny tinc una cita a Madrid per recollir el Premi però, en el meu cor hi sereu tots vosaltres: Alba Barcelona, Mireia Vilardaga, Rosa Casado, Núria Canals, Yolanda Cruel, Eugenia Romero, Elena E.Medina, Educard Connolly, Paco Navas, la meva família, els meus companys/es de feina, els meus alumnes, els meus amics i amigues… i totes les persones que heu visitat aquest bloc, heu enviat els vostres comentaris, heu donat a conèixer la vostra opinió, creieu en les capacitats dels vostres alumnes, estimeu la vostra tasca… TOTS I TOTES… SÓU LA PINYA QUE NECESSITA EL MEU CASTELL!

Sense vosaltres el bloc no seria el que és ni hauria arribat fins aquí. Entre tots l’hem vist créixer, l’hem vist evolucionar i això m’omple d’il·lusió i esperança perquè…

TOTS ELS ALUMENS SÓN IMPORTANTS I ES MEREIXEN LES MATEIXES OPORTUNITATS.

Per accedir al bloc dels Premis i veure LA GRAN QUALITAT dels altres blocs premiats en les diferents categories podeu clicar sobre una de les imatges que acompanya aquest article. Val la pena dedicar un temps a visitar-los ja que d’ells en podem aprendre moltíssim! FELICITATS A TOTS ELS FINALISTES I A LA RESTA DE BLOCS GUANYADORS!!!

Accés a la notícia publicada al Diari Digital del Lluçanès clicant AQUÍ

Accés a la notícia publicada a Osona.cat clicant AQUÍ.

(Procedència de la imatge dels castellers)

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article ha estat publicat en Premis. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

53 respostes a UN PREMI COMPARTIT

 1. yroset diu:

  Benvolguts/des,
  moltíssimes gràcies.
  Per mi i, com molt bé dieu, totes les persones que fan possible dia a dia l’actualització i enriquiment d’aquest bloc, és un gran orgull i al mateix temps una gran responsabilitat que hagueu tornat a escollir aquest bloc com a Bloc Destacat de XTEC Blocs.
  Voldria agraïr-vos la vostra confiaça i el vostre suport.
  Moltes gràcies també per les felicitacions. Que valorin i recolzin la teva tasca és molt important i ajuda a seguir endevant amb la meva tasca amb els alumnes i, al mateix temps, a seguir actualitzant un bloc que, mica en mica, veu complerts els seus objectius i està arribant més lluny del que realment mai hagués pogut imaginar.
  Salutacions molt cordials també a tots vosaltres, a tot el vostre equip i a totes les persones que heu pensat que em mereixia (més ben dit, ens mereixíem) aquest gran reconeixement de tornar a formar part del Bloc Destacat.
  Una abraçada,
  Yolanda Roset

 2. Imma (Espiral) diu:

  Moltes felicitats pel premi, però sobretot per tota la il·lusió i tot l’esforç que es nota en aquest blog.
  Enhorabona i ens veurem a Madrid.

 3. yroset diu:

  Moltíssimes gràcies Imma, l’esforç i la feina tenen la recompensa més gran: veure créixer aquest bloc, el nombre d’aportacions, els comentaris de suport i el fet de conèixer persones tan fantàstiques com vosaltres. Ens veiem a Madrid amb moltes ganes i il·lusió!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *