RECURSOS EDUCATIUS PER MESTRES I ALUMNES

MIREA VILARDAGA FORNELL m’ha fet arribar un enllaç a la pàgina web de la ZER L’ERAL DE LLEIDA.

Es tracta d’un gran portal pedagògic on els alumnes i els mestres hi poden trobar diferents RECURSOS DIGITALS per alumnes i mestres classificats per diferents nivells (Infantil, Inicial, Mitjà, Superior i Generals) i àrees (català, castellà, anglès, medi, matemàtiques….).

Segons els seus autors… Pel que fa als alumnes els continguts són recursos per treballar directament amb l’ordinador. Cada link s’orienta amb una captura de pantalla i una petita explicació orientativa. Pel que fa als mestres es recullen recursos per explicar, mostrar, ampliar i per imprimir. Un apartat de la pàgina recull els links de les fonts on es poden cercar els recursos”

A destacar també la quantitat de recursos per al professorat per aplicar amb les PDI (Pissarres Digitals Interactives)

Podeu accedir-hi clicant sobre la imatge (captura de pantalla del portal educatiu):
Moltíssimes gràcies Mireia per donar-nos a conèixer aquest fantàstic portal. Gràcies també als mestres de la ZER l’Eral per la gran tasca educativa que estan portant a terme. Si, entre els nostres visitants, hi ha algun mestre de la ZER, els hi agraïré moltíssim es posin en contacte amb nosaltres a través d’un comentari.

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Interdisciplinar i etiquetat amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *