CONSCIÈNCIA FONÈMICA I RIMES

ALBA BARCELONA, una gran col•labora d’aquest bloc ens torna a demostrar la seva gran generositat i professionalitat compartint un material elaborat per ella mateixa sobre consciència fonèmica (omplir les paraules amb la grafia que falta amb el suport d’un dibuix) i les rimes (descobrir la paraula que no rima d’entre una sèrie d’imatges).

Si us agrada el seu material, us serveix en la vostra pràctica diària i voleu agraïr-li a seva aportació podeu deixar-ne constància per mitjà d’un COMENTARI. És senzill i no us ocuparà massa temps; és una manera de demostrar que el temps dedicat a elaborar aquest material val realment la pena.

Gràcies a tots i a totes i, en especial, gràcies a tu Alba, ets genial!

COMPLETAR PARAULES AMB LA LLETRA QUE FALTA:

DESCOBRIR LA PARAULA QUE NO RIMA:

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Consciència fonològica, Ortografia i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

9 respostes a CONSCIÈNCIA FONÈMICA I RIMES

 1. Lucia diu:

  Bon dia,
  Fa poc que vaig descobrir el teu bloc i estic completament enganxada. El material és impressionant!
  Gràcies

 2. yroset diu:

  Moltes gràcies Lucia pel teu comentari. Jo també hi estic ben enganxada gràcies a vosaltres; al vostre suport, ànims, comentaris, intercanvi de materials… vosaltres i els meus alumnes sóu les meves piles. Gràcies i una forta abraçada!

 3. Núria diu:

  Moltes gràcies Alba i Yolanda per compartir el material!!

 4. yroset diu:

  Jo ja l’he utilitzat a l’aula i m’ha funcionat molt bé. En el meu cas he utilitzat el material de completar les paraules de manera que l’alumne hagués de relacionar les paraules que havia trobat amb el dibuix corresponent. Gràcies de nou Alba! Una abraçada. Yolanda Roset.

 5. Natalia diu:

  Hola, soy logopeda y maestra de infantil y acabo conocer de conocer tu blog al ver que ha ganado la peonza dorada de “Edublogs” de este año. Ante todo, Felicidades por el premio y por la calidad del blog. Yo también tengo uno y sé del esfuerzo que lleva, y lo que se agradece un comentario. Me han gustado mucho algunos de tus materiales, y me preguntaba si podría, con tu autorización, y siempre respetando la autoria, traducirlos a castellano para trabajarlos con mis alumnos. Puedes ponerte en contacto conmigo a través del correo logopediacreativa@gmail.com, y echar un vistazo a mi blog, por si hay algo que te sirva: http:\\logopediacreativa.blogspot.com.

  Un saludo,
  Natalia.

 6. yroset diu:

  Hola Natalia, muchísimas gracias por tu precioso comentario. La gente que trabajamos en los blogs sabemos la gran cantidad de tiempo personal que hay que invertir (quedaríamos asombrados/as de la cantidad de horas de dedicación) por esto te agradezco aún más tus palabras. He entrado en tu blog y me ha encantado! Has hecho un gran trabajo y seguro que, desde hoy, tendrás una seguidora incondicional de tu espacio aportando y comentando lo que buenamente pueda compartir. Gracias, muchas gracias por hacer difusión de mi blog y de los materiales y recursos que comparto.
  Tienes mi más sincera autorización para traducir todos aquellos materiales que consideres oportuno; para mi será todo un honor!
  Gracias a los premios he conocido gente estupenda que me aporta muchísimo y que significan mucho para mí y para mi blog. Seguro que en tu blog encontraré material muy útil en mis clases y me encantará, con tu permiso, poder traducirlos al catalán y nombrarlos en mi espacio ya que, como siempre digo, la suma de esfuerzos puede conseguir grandes resultados.
  Mantendremos el contacto. De nuevo, muchas gracias por estar aquí!
  Un abrazo muy, muy fuerte,
  Yolanda Roset

 7. Carmen diu:

  Molt útil i maco tot el material. Merci per posar-lo al blog.

 8. Laura diu:

  Material molt bó, enhorabona a les dues!!
  Mil gràcies des d’Alacant.

 9. yroset diu:

  Mil gràcies a tu Laura. Els vostres comentaris ens ajuden a créixer i a conèixer-vos una mica més. Una abraçada! Yolanda Roset.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *