EXPRESSIONS I EMOCIONS AMB IMATGES

Des del bloc de Núria Canals anomenat Psicologia i Educació he trobat un enllaç molt interessant a un material per treballar, descobrir, imitar… les emocions lligades a les expressions facials.

Es tracta d’una presentació on apareixen diferents cares amb diverses emocions. Ens pot ser molt útil per treballar la intel·ligència emocional, descobrir les pròpies emocions i les dels altres, elaborar jocs com un memory, un dòmino… en fi, segur que cadascú de vosaltres en podrà treure un gran rendiment.

Si utilitzeu aquest material per elaborar altres recursos, si l’heu aplicat amb els vostres alumnes, si localitzeu material que hi estigui relacionat… ens ho podeu fer saber a través d’un COMENTARI; jo també ho faré. També podeu donar un cop d’ull al bloc de la Núria, té material molt interessant i és un dels meus blocs preferits.

He utiltizat les imatges de les expressions facials per elaborar un DÒMINO D’EXPRESSIONS molt divertit i motivador pels alumnes; d’aquesta manera aprenen les emocions tot jugant i la motivació està assegurada. Espero que us sigui útil i, ja sabeu, animeu-vos a crear nous materials!

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Emocions, Imatges, Materials i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a EXPRESSIONS I EMOCIONS AMB IMATGES

 1. maria jose diu:

  Hola Yolanda, muchisimmassss gracias por tus comenarios en el blog y por este de las expresiones en concreto, descubrí hace poco tu blog y me encanta, ya soy tu seguidora. Un abrazo y me alegro que los materiales sean útiles en tu trabajo diario. Un abrazo

 2. yroset diu:

  Hola María José! Qué gusto contactar contingo aunque sea de manera virtual! Gracias a ti por el comentario y por compartir este fantástico material, seguro que nuestros alumnos tambien te lo agradeceran muchísimo. Seguiremos en contacto ya que, como veo, nos seguimos la pista mutuamente, jejejej!
  Un abrazo muy fuerte para ti tambien.
  Hasta muy pronto,
  Yolanda Roset

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *