MEMORY DE RIMES

Us presento un material d’elaboració pròpia amb imatges de “FOCA CLIPART“: es tracta d’un MEMORY DE RIMES on els alumnes cal que busquin aquelles paraules que acaben de la mateixa manera.

D’aquesta manera es treballa la consciència fonològica i es poden generar altres activitats com, per exemple, escriure o dir oralment una frase que contingui les dues paraules que rimen, buscar noves paraules que rimin amb les parelles formades, elaborar fitxes de treball on s’hagin de relacionar els dibuixos que rimin entre si, apararellar els dibuixos…

En fi, un munt de possibilitats a través de 10 parelles de dibuixos.

Enllaç a FOCA Clipart:

foca13 foca3

FOCA CLIPART és un buscador d’imatges lliures i profesora4gratuïtes l’objectiu principal de les quals és servir com a recurs gràfic per elaborar material educatiu.
Les imatges són de Vladimir Zúñiga i estan classificades per temes i categories.

Us l’aconsello ja que realment la baixada d’imatges resulta senzilla i el fet que siguin gratuïtes fa que realment es puguin fer servir per elaborar material ben interessant. A més, les imatges són boniques i aconsegueixen motivar l’alumnat.

Si voleu escriure un comentari donant la vostra opinió sobre el material i sobre aquestes imatges de lliure distribució ja sabeu que aquest pot ser també el vostre espai. Moltes gràcies!

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Atenció, Consciència fonològica, Imatges, Materials, Ortografia, Vocabulari i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a MEMORY DE RIMES

  1. Iris Alonso diu:

    Hola! M’agradaria accedir al material de memory de rimes i no puc descarregar-me’l. Com s’ha de fer?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *