LOCALITZACIÓ RÀPIDA DE DADES

ALBA BARCELONA vol compartir amb tots nosaltres un material que ha adaptat al català i que prové del bloc “Orientación Andújar” per tal de millorar la comprensió i l’atenció dels nostres alumnes. L’objectiu és que l’alumne trobi les dades que se li demanen de la manera més ràpida possible; d’aquesta manera també es treballa l’agilitat i la memòria visual.

En aquest cas, l’Alba, ha decidit adaptar el material que fa referència als resultats d’uns equips de la lliga de futbol. Moltíssimes gràcies Alba per adaptar aquest material al català i compartir-lo amb tots nosaltres.

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Atenció, Fluïdesa i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *