CONCEPTES BÀSICS

Acabo de trobar una web molt interessant on se’ns presenten diverses activitats interactives a través de la Tortuga Menta presentades que, tot i estar plantejades en castellà, permeten treballar diferents aspectes:

tortuga-menta1
 1. Associació de nombre-quantitat fins a 3.
 2. Trobar les diferències.
 3. Col·locar diversos objectes a les habitacions de la casa corresponents.
 4. Descobrir qui realitza una determinat so (base de la consciència fonològica: discriminació de sons).
 5. Aprendre paraules (en castellà).
 6. Nocions de quantitat.

  Personalment us recomano les activitats de numeració (1,2,3), la recerca de diferències, el fet de descobrir el lloc adequat a un determinat objecte de la casa i l’activitat de discriminació de sons. Per accedir-hi cliqueu sobre la imatge de l’esquerra.

  Per tal de complementar, reforçar o introduir l’ASSOCIACIÓ DE NOMBRE QUANTITAT FINS A 3 he realitzat diverses captures de pantalla de l’activitat de la Tortuga Menta per tal de poder realitzar un JOC MANIPULATIU amb diverses opcions i modalitats de joc.

  Us en deixo les imatges per tal que les pogueu adaptar i utilitzar segons les necessitats dels vostres alumnes. Es troba en format Word per tal de facilitar-ne la modificació:
  Assocació nombre-quantitat

  Quant a Recursos ee

  Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
  Aquest article s'ha publicat dins de Consciència fonològica, Matemàtiques, Materials, Orientació Espaial i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

  2 respostes a CONCEPTES BÀSICS

  1. Núria diu:

   Gràcies Yolanda per compartir tot aquest material!!

  2. Mònica diu:

   Hola Yolanda, he trobat molt interessant aquest material sobre conceptes bàsics ( vull dir tots, ja m’entens) però no puc descarregar. Perdona però no puc descarregar res teu des del scribd. Moltes gràcies

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *