DESCRIPCIÓ D’AMBIENTS I CREACIÓ D’HISTÒRIES

ESCENES PER CREAR HISTÒRIES I DESCRIURE AMBIENTS

Al bloc Recursos para el Aulahi podeu trobar imatges precioses per crear contes tant en format paper com amb l’ordinador. També poden servir com a làmines per descriure ambients. Podeu accedir-hi clicant sobre les següents imatges extretes de l’estmentat bloc que s’ha convertit ja en un bloc amic:

1131
56876587658-33-hls1

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Acollida, Imatges, Materials, Vocabulari i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *