RECURSOS PER A LA DIVERSITAT

garachico Bloc guanyador del IV Premi Espiral Edublogs 2010 a la categoria de Professors “Garachico Enclave“. Es tracta d’un espai creat per una aula d’Educació Especial d’un centre ordinari de secundària. Hi trobareu molts materials i recursos per atendre la diversitat molt ben detallats i organitzats. Idioma: castellà.

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Llengua, Materials i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *