FONTS MOLT ÚTILS

FONTS PER L’ORDINADOR (LLETRA LLIGADA)

lletres11
Pàgina web amb diferents tipus de fonts educatives en lletra lligada per instal•lar dins de l’ordinador i així produir materials i fitxes adaptades a les necessitats de cada alumne. Algunes lletres permeten treballar la cal•ligrafia i la grafomotricitat a través de textos generats pels mestres i/o produccions elaborades pels mateixos alumnes. Es pot veure una mostra de les lletres abans d’instal•lar-les. lletres5

Procés d’instal•lació de les fonts a l’ordinador: clicar sobre l’opció “descarregar” (s’obrirà el winzip; cal tenir-lo instal•lat). Clicar sobre el nom del fitxer i escollir “extract”. S’escull la carpeta on extreure el fitxer: C/Windows/Fonts. Si es guarden dins d’aquesta carpeta ja es podran utilitzar amb qualsevol programa. Per a qualsevol consulta podeu fer un comentari o enviar-me un correu a l’adreça que figura a la capçalera del bloc.

Descàrrega del programa Winzip

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Materials i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *