QUINA VOCAL FALTA?

falten-vocalsJoc de consicència fonològica. Targetes amb paraules escrites on hi falten les vocals i les imatges corresponents. Els alumnes cal que endevinin la paraula, diguin quines vocals hi falten i l’associïn amb el dibuix corresponent.

Accés a les targetes del joc (format Word): falten-vocals

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Consciència fonològica, Llengua, Materials, Ortografia, Vocabulari i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *