TROBA LES DIFERÈNCIES

MÉS DIFERÈNCIES

Activitats pensades per imprimir i treballar amb els alumnes ja sigui de manera individual, en petit grup o per mitjà de racons de treball. Treballa l’atenció, la memòria visual i la concentració. Permet treballar les prèvies de la lectura ja que, per llegir de manera fluïda, es requereix de molta atenció i memòria visual.
Part d’aquest material està elaborat a partir d’un programa interactiu pensat per treballar les diferències amb l’ordinador trobat al bloc de Núria Canals. Per tant, podeu utilitzar aquest material en format manipulable i/o a través de l’ordinador (cliqueu AQUÍ)

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Atenció, Materials i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *