PICTOGRAMES I FOTOGRAFIES

arasaac PICTOGRAMES I FOTOGRAFIESPortal Aragonès de la comunicació aumentativa i alternativa on es poden trobar pictogrames i fotografies molt útils per preparar plafons de comunicació o altres materials adaptats. Es poden escollir pictogrames en color o en blanc i negre.

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Acollida, Imatges, Llengua, Materials, Vocabulari i etiquetat amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *