ADQUISICIÓ I AMPLICACIÓ DE VOCABULARI

Per treballar el vocabulari amb una nena amb Síndrome de Down a Educació Infantil he creat una sèrie de presentacions amb imatges relacionades amb un centre d’interès. A cada imatge hi anava associat el so de la paraula gravat a través d’un micròfon. Al penjar les presentacions el so no ha quedat incorporat però, si voleu, podeu descarregar-vos el document i, si ho trobeu convenient, gravar-hi la vostra veu llegint les corresponents paraules.

A la meva alumna li encanta treballar el vocabulari amb l’ordinador i els auriculars. D’aquesta manera intenta repetir les paraules que va sentir amb la veu de la mestra (una veu coneguda) i les associa amb la paraula escrita i la imatge real.

Us deixo l’enllaç a la presentació dels animals i les parts del cos humà. Recordeu que per descarregar-vos el material cal clicar sobre la paraula “Download” situada a la part superior de la presentació:

Animals

Parts del cos

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Acollida, Llengua, Materials, Vocabulari i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *