5 comentaris a “Com és avui Aglaure?

  1. Des del meu punt de vista, l”enveja (invidia) és una emoció molt desagradable i no crec que a ningú li faci bé. Us ha quedat molt bé el vídeo!

  2. Jo personalment,i desde el meu punt de vista crec que l’enveja es un tema molt perillos i desagradable ja que avegades una amiga et pot tenir envejar i ferte la vida imposible,fins i tot he vist casos de enveja entre germans i es molt desagaradable.
    Avegades las persones no som concients del que pensem i per aixo ens envejem entre nosaltes.

  3. Des del meu punt de vista,l’enveja es molt dolenta i no et dona res bo perquè no ets felç perque si tot el dia estas pendent d’una persona i tota la seva vida pues aleshores no tens vida o si la teva porta una cosa que t’agrada i et dona envejapues no et deixa gaudir sino que estarás tota la estona pendent d’allò.
    Jo crec que cada persona hauriem de viure la nostre vida i no tenir enveja perquè no t’aporta res bo a la teva salut.
    El video esta molt bèn fet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *