Ovidi, dos mil anys després de la seva mort

El 2017 celebrem el bimil·lenari de la mort del poeta romà Ovidi i els alumnes de 4t de l’ESO de Llatí ho hem volgut celebrar amb aquests flyers per tal de donar-lo a conèixer:

Contact Us de Jordi Alvarez Garcia

we'll take you anywherein the world de SARA

Funeral Homes de Raúl Moreno Aleman

STORIES de Marta Bonis Gimenez

OVIDI de Mercè Sánchez Lloveras

Nerea, Pau i Xènia

Quin us agrada més? Per què?

13 comentaris a “Ovidi, dos mil anys després de la seva mort

 1. Salve Lida!
  La veritat es que em sembla molt interessant que una pesona molta fa més de 2000 anys encara es recordi i em sembla molt bé que es celebri el dia de el bil.lienari any de la mort d’Ovidi.

 2. Aquesta activitat ha estat bé perquè em pogut saber més coses sobre la vida d’Ovidi, i hem pogut conèixer més dades de la seva trajectòria, les seves frases, els seus textos i com era…
  El que més m’agradat ha estat el d’en Jordi, perquè quan el veus t’entra la intriga de que hi ha més sobre aquest tema, perquè la informació està molt ben organitzada.

  Em sembla que llegir algun capítol cada setmana està bastant bé, perquè explica coses, que tenen alguna cosa que no passen sempre o que passen coses semblants el nostra dia a dia.

  Ha estat bé fe aquesta tasca, per conèixer més coses 🙂

 3. Els dos que més m’han agradat són el primer, el de l’Aida i la Lola, perque és molt original la manera en que Ovidi es transforma en la seva propia obra de metamorfosis, tot i que crec que li falta posar que es conmemoren els 2000 anys.
  L’altre que també m’ha agradat molt ha sigut el del Jordi, perque m’agrada el diseny i la frase central del cartell em sembla molt encoratjadora.
  Crec que que seguim celebrant la mort d’aquest personatge està molt bé, ja que cal que les noves generacions coneixem i recordem aquelles persones que van aportar cultura a la societat. Penso que llegir les metamorfosis d’Ovidi ens ajuda a entendre valors de la societat actual, ja que en aquests mites es representen les emocions i sentiments quotidians que tots hem sentit o sentirema alguun cop, com ara l’enveja.

 4. El que mes m’ha agradat ha sigut el treball del Jordi perquè crec que es molt original i l’estètica es molt bonica, m’ha agradat molt la frase que ha posat perquè tota la raó: Iacta aperit lapidem non vi, sed de sua constantia que en català significa la gota obre la pedra no per a seva força sinó per la seva constància.
  Jo crec que no s’ha de celebrar la mort de ningú per en aquest cas penso que si perquè d’aquesta manera donem a conéixer qui era i a que es dedicava.

 5. Salve Lida!
  El que més m’agrada és el de la Nerea, Pau i la Xènia perquè quan ho veus tens ganes de llegir-ho i com es en moviment doncs té mes gràcia.Els altres no perquè a primera vista veus molta lletra i t’espanta
  Estic d’acord de celebrar la mort despres de 2000 anys d’una persona tan important com Ovidi que després de tant de temps encara influeix en el nostre dia a dia. I que el seu llibre encara s’utilitza en l’ensenyament.

 6. Salve!
  Em sembla molt bé celebrar el bil·lenari de la mort d’Ovidi, ja que va ser algú important, i no hauríem d’oblidar-lo mai.
  M’agraden tots els flyers, crec que hem sabut captar molt bé l’esència d’Ovidi i ens han quedat força bé.

 7. Salve!
  Trobo molt curiós y interessant que després de 2000 anys encara es segueixi recordant tot el que va realitzar Ovidi. Espero que la seva influencia sempre segueixi present, ja sigui fent treballs com aquests o llegint un dels seus poemes.
  El flyer que més m’ha cridat l’atenció ha sigut el del Raul Moreno.
  Penso que està bastant complet d’informació sobre el personatge i incita a investigar-hi més sobre ell. També té un disseny que ha despertat el meu interés i és bonic de veure.
  Canva es una eina molt bona per crear cartells, posters o com en aquest cas, flyers de forma molt sencilla. El disseny de Canva és elegant i professional. Recorda a l’estil vintage.

 8. Bonum diem!
  És increïble com després de 2000 anys encara no hagi passat de moda, i seguim llegint els seus mites, narracions. I a sobre celebrem els anys de la seva mort, recordant tot el que ens ha deixat des de que se’n va anar.
  M’agrada llegir els seus mites, encara que uns m’agraden més que altres, però quasi tots impressiona’n molt, per les històries i els seus finals.
  El treball que més m’agrada, és el que està fet amb el genaly, m’ha cridat molt l’atenció i penso que està molt bé treballat!
  Salve!

 9. El que més m’ha agradat ha sigut el del Raül. Perquè és el que més informació té i molt atractiu a la vista.

 10. Tots estan molt ben fets. Tenen molta informació imkportant i són creatius.El que més m’agrada és el Canva de la Sara ja que és el més divertit.

 11. Salve!
  Trobo molt bé que avui en dia seguim recordant a Ovidi tot i que morís fa 2000 anys. Crec que és un personatge molt important per a la història del món clàssic gràcies a les seves obres més importants.
  El flyer que més m’ha agradat és el del Jordi ja que crec que és interessant i breu, tot i que penso que hauria d’haver escrit alguna cosa en llatí.

 12. Salve!
  Personalment, m’agrden tots els flyers,però si tinguès que elegir un, sería el de la Nerea, d’en Pau i la Xènia, ja que, crec que crida molt l’atenció i és com que vols saber que posa, i això és un punt en positiu per l’atenció del públic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *