REVISTA DE SANT JORDI 2021

Avui dia 23 d’abril hem celebrat la Diada de Sant Jordi a l’Institut Cubelles. Una Diada força esperada i ben diferent on l’alumnat va gaudir amb els següents tallers: -1ESO Taller de mosaics i drac d’origami2ESORetallables i maquetes en paper de llocs emblemàtics de països anglosaxons i taller de dansa irlandesa, 3ESO–  Haikus japonesos i 4ESOEscriptors/es POP ANDY WARHOL.     Fotografies: Dídac Ruiz

L’alumnat també ha participat d’un taller de jeroglífics, enigmes i endevinalles en homenatge al Manel Alonso. 

Finalment hi ha hagut el lliurament de premis de Sant Jordi al porxo del pati. A la presentació següent podreu gaudir dels treballs premiats  i nom dels guanyadors (cal obrir la presentació i clicar el clip quan aparegui o bé sobre de les imatges per veure els treballs premiats)

MOLTES FELICITATS  I FELIÇ DIADA DE SANT JORDI

 

 

 

NEUS CAPDET

Quant a NEUS CAPDET

Professora de Geografia i història. Institut Cubelles "El teu únic obstacle ets tu mateix. Si creus que és impossible aconsseguir alguna cosa, mai ho aconsseguiràs"
Aquest article ha estat publicat en General, Revista, Sant Jordi. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *