Matrícula de batxillerat

Del 21 de juny a l’1 de juliol de 2024 es procedeix a la matriculació dels alumnes preinscrits a batxillerat amb plaça assignada.
– Per a 1r de batxillerat, es matricula tothom que li ha estat assignada plaça en la preinscripció, l’alumnat de l’Institut Cubelles que ha obtingut l’ESO aquest juny de 2024 i que ha confirmat plaça i l’alumnat que s’ha de tornar a matricular de 1r de batxillerat.
– per a 2n de batxillerat, l’alumnat que ha fet 1r de batxillerat el curs 2023-24 i que promociona a 2n, l’alumnat que a la preinscripció li ha estat assignada plaça a l’Institut Cubelles i l’alumnat de 2n de batxillerat que s’ha de tornar a matricular.

En tots els casos, l’elecció de les matèries de batxillerat, tant per a 1r com per a 2n, es fa amb l’acompanyament de la coordinadora pedagògica, Montse Núñez. Cal concertar dia i hora.

A partir de 2 de juliol, es gestionarà la llista d’espera per a 1r de batxillerat i es procedirà a assignar plaça en funció de les vacants resultants de la matriculació. En el cas que no hi hagi prou vacants, es preveu que a partir del 4 de juliol es podrà procedir a la matriculació de l’alumnat que ha restat a la llista d’espera i els de fora de termini.

per a consultar els llistats sobre la preinscripció del batxillerat
https://blocs.xtec.cat/iescubelles/preinscripcio-2021-22/preinscripcio-batxillerat/

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *