Comunicat de l’Institut Cubelles pels problemes a la coberta de la teulada de l’institut.

Ahir dissabte 11 de març de 2023, a quarts de dotze del matí vam rebre un avís per part de l’Ajuntament de Cubelles que una part de la coberta metàl.lica que cobreix el voladís de la teulada de l’edifici de l’institut estava aixecada i havia perill de despreniment. En el moment de l’avís encara estava activada l’alerta del pla #ventcat per fortes ratxes de vent a Ponent, Tarragona i Penedès. Els bombers i la policia de Cubelles van procedir a tallar el carrer Josep Pla i els bombers van fer una primera actuació que va consistir en tallar el tros de xapa que s’havia desprès i tant l’institut com el carrer Josep Pla va quedar clausurats temporalment fins que no es fessin les actuacions pertinents per fixar la xapa metàl·lica de la coberta que s’havia malmès per la força del vent. Ahir dissabte per la tarda es van dur a terme els treballs pertinents per part de l’empresa Refornova. Un cop fetes les actuacions per fixar la xapa de la coberta, la policia local de Cubelles va supervisar l’estat de la coberta i va informar els bombers. A les 21:45 hores d’ahir dissabte 11 de març, a través de la policia local de Cubelles, vam rebre la notificació dels bombers conforme es donava per vàlida l’actuació realitzada i la incidència es donava per tancada.

Amb la màxima brevetat possible es faran treballs de manteniment de tota la xapa que cobreix el voladís de la teulada de l’institut Cubelles i així reforçar-la.

Des de l’Institut Cubelles volem agrair la feina de la policia local de Cubelles i dels bombers per la seva ràpida actuació i valuosa col.laboració en resoldre aquesta situació en un dia tan complicat com el d’ahir, ple d’incidències per les fortes ratxes de vent.

Aquest article ha estat publicat en Comunicats i avisos. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *