Camp d’aprenentatge Monestirs del Císter 2ESO

Durant la setmana del 14 al 17 de març l’alumnat de 2ESO va gaudir d’una estada a l’Espluga de Francolí. Van participar de les activitats del Cda Monestir del Císter vinculades amb l’Edat Mitjana. Van visitar i fer activitats al Reial Monestir de Santa Maria de Poblet. També  van fer un taller de tinta on ells mateixos van cercar a la natura els elements per fer la tinta. I per la tarda:  activitats de lleure i una festa de comiat. Ho vam passar genial!

NEUS CAPDET

Quant a NEUS CAPDET

Professora de Geografia i història. Institut Cubelles "El teu únic obstacle ets tu mateix. Si creus que és impossible aconsseguir alguna cosa, mai ho aconsseguiràs"
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *