COM EVITAR EL DOLOR MUSCULAR I EL CRUIXEMENT:

Aquestes molèsties són una cosa molt comuna entre els principiants o entre les persones que han estat bastant temps sense entrenar. No obstant això, existeixen certs trucs que ajuden a evitar i prevenir el dolor en els músculs:

  • Quan comencis a entrenar, comença de manera suau i augmenta la intensitat gradualment. La fase d’escalfament és essencial, ja que prepara els músculs per a la càrrega que vindrà a continuació i ajuda a evitar la rigidesa muscular. A més, convé recordar que l’escalfament no sols activa els músculs: augmenta el rendiment del sistema cardiovascular i millora la coordinació entre els músculs i el sistema nerviós. Això prevé les lesions i els dolors musculars, al mateix temps que millora el rendiment.
  • Si sents cansament, hauries d’evitar els exercicis ràpids i explosius, ja que la fatiga afecta a la coordinació i el treball en equip que solen fer les fibres musculars no és tan eficaç com de costum.
  • Quan acabes un entrenament intens comences a pensar en les molèsties que sentiràs l’endemà? Que no condeixi el pànic! Respectar la fase de tornada a la calma redueix el risc de rigidesa muscular i ajuda a accelerar el procés de recuperació. Si de totes maneres sents el cos adolorit, recorda que el descans és el remei més eficaç en aquests casos.

REMEIS NATURALS PER A ALLEUJAR LES MOLÈSTIES:

Important:

Si les molèsties apareixen de manera gradual, probablement només es tracta de cruiximent. Però un dolor agut i fort que apareix de cop, pot ser senyal de lesió. En cas de notar un dolor molt fort, hauries d’ajornar el següent entrenament un o dos dies. Si el dolor persisteix, consulta’l amb un metge.

No deixis que els dolors musculars t’apartin del teu objectiu!

 

https://www.runtastic.com/blog/es/dolores-y-calambres-musculares/

Aquest article ha estat publicat en #joemquedoacasa, 1r batxillerat, 1r ESO, 2n batxillerat, 2n ESO, 3r ESO, 4t ESO, Ajuts, Educació Física, Esport. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *