Pautes de treball durant l’aturada de l’activitat lectiva

Per a les properes dues setmanes que l’institut restarà tancat, el professorat ha preparat un seguit d’activitats amb l’objectiu de mantenir-nos actius, connectats i fer una mica menys feixuc el confinament:

  • En primer lloc, cal que estigueu atents al correu de l’institut. Tot l’alumnat té un compte d’usuari d’institutcubelles.cat i és a través d’aquest que us arribaran les notificacions d’activitats del Google classroom o qualsevol altre proposta.

Document amb instruccions per al treball telemàtic

  • És molt important que dissenyem un horari que ens ajudi a establir certes rutines de treball diari a casa. En aquest horari cal reservar un temps per a la realització d’exercici físic. El professorat d’educació física ha preparat un pla d’exercicis per a fer a casa.

Pla d’exercicis per a fer a casa elaborat pel professorat d’educació física

  • Ens trobem davant d’una situació inèdita per a molts de nosaltres, i per al nostre metabolisme. Durant les properes dues setmanes la nostra activitat física es veurà dràsticament reduïda i cal que adeqüem la nostra dieta a aquestes condicions. El professorat del seminari de biologia i geologia ha recompilat un seguit de consells per a una dieta saludable.

Consells per a una dieta saludable

Recordeu que cal estar atents al correu electrònic de l’institut, cal consultar-lo com a mínim un cop al dia, on us anirem proposant activitats a fer en diferit i d’altres, en directe. A banda d’aquestes propostes, aquests dies són una oportunitat per llegir, escriure correus a amics i amigues a qui fa temps que no veus, revisar allò que hem fet aquest curs i agafar energies per a la recta final del curs.

Professorat de l’Institut Cubelles

 

Aquest article ha estat publicat en Comunicats i avisos. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *