Sortida de Batxillerat Humanístic: UNA ILÍADA

Diumenge 1 de desembre
Teatre Villarroel (Barcelona): UNA ILÍADA
L’actor Eduard Farelo s’ha posat en la pell d’un rapsode de la Grècia clàssica i ha explicat en un monòleg la història de la Ilíada, escrita per Homer al S.VIII a.C., tot això acompanyat amb un xelo que feia els efectes sonors com si fos una pel·lícula.
Explica el novè any de la guerra de Troia, els fets entre Agamèmnon, el príncep troià Hector i el gran guerrer grec Aquiles. Tot explicant els déus i la seva influència en els homes i l’orgull i la tossuderia dels mateixos.
Ha representat de manera molt actual com els humans som atrets per la destrucció, la violència i el caos, tot per demostrar qui té més poder. Tot això amb un profund missatge d’aportar valors de lleialtat, amistat i sobretot, honor.

Núria Tejeiro (2n Batxillerat Humanístic)

Aquest article ha estat publicat en Sortides i activitats. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *