Els secrets del tercer món?

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/VlelJa79Juo" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

En Aquest video, Arcadi Oliveres, professor de la UAB, ens parla sobre molts dels motius que porten al tercer món a ser com és actualment. A partir d’aquest context, ell ens vol donar a veure com és la inmigració avui en dia i quins són els beneficis que ens comporten. En aquest video encara no entra en una temàtica profunda sobre la inmigració, però a la 2na part ho explica molt detalladament.

Aquest vídeo l’he trobat força interessant i m’ha encantat la claredat i la agilitat de paraula i raonament que té aquest home. Recmano que el veieu i que si us plau, comenteu al respecte donant la vostra opinió.

Un comentari a “Els secrets del tercer món?

  1. Recomano que el mieru, són 8 minuts, però diu coses molt interessants i importants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *