Sopa de cigrons

Us agradaria tastar plats diferents i no sempre elaborar les mateixes receptes? En el nostre bloc us deixem una recepta d’un plat calent per a l’hivern elaborat amb aliments típics de l’antiga gastronomia grega. Endavant!

Ingredients:

*1 pot de 250 gr. de cigrons cuits
*1 ceba
*20 gr. d’oli d’oliva
*1 cullerada d’òrgan de sec
*Una mica de julivert sec
*Sal
*Pebre
*Aigua amb la quantitat al gust
*El suc d’1/2 llimones
*Un filet d’oli per presentar el plat

Elaboració:

1. S’escalfa l’oli en una cassola.

2. Es trosseja la ceba i s’afegeix l’oli.

3.S’hi afegeix els cigrons aixafats juntament amb el julivert, el comí, l’orenga, el pebre i la sal.

4. Introduïu l’aigua i es cou uns 15 minuts.

5. Finalment es pot triturar amb la batedora o deixar tal qual.

6. Se serveix ben calent i s’acompanya amb un filet d’oli d’oliva.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fysw34EnD0s[/youtube]

 

2 comentaris a “Sopa de cigrons

  1. Retroenllaç: És possible recrear el menjar de l’antiga Grècia? | Menjar i beure a l'Antiga Grècia

  2. Bonun diem!

    Aquest es un plat que em sona bastant, es més conegut que la salsa grega, o almenys per mi, no l’he tasta mai, o almenys que jo recordi, he menjar cigrons però una sopa de cigrons no, i exactament amb aques ingredients no, però ja tindre la oportunitat de menjar, esta bé probar coses noves!

    Vale!

Respon a Liana Franchesca Cancel·la les respostes

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *