Sopa de cigrons

Us agradaria tastar plats diferents i no sempre elaborar les mateixes receptes? En el nostre bloc us deixem una recepta d’un plat calent per a l’hivern elaborat amb aliments típics de l’antiga gastronomia grega. Endavant!

Ingredients:

*1 pot de 250 gr. de cigrons cuits
*1 ceba
*20 gr. d’oli d’oliva
*1 cullerada d’òrgan de sec
*Una mica de julivert sec
*Sal
*Pebre
*Aigua amb la quantitat al gust
*El suc d’1/2 llimones
*Un filet d’oli per presentar el plat

Elaboració:

1. S’escalfa l’oli en una cassola.

2. Es trosseja la ceba i s’afegeix l’oli.

3.S’hi afegeix els cigrons aixafats juntament amb el julivert, el comí, l’orenga, el pebre i la sal.

4. Introduïu l’aigua i es cou uns 15 minuts.

5. Finalment es pot triturar amb la batedora o deixar tal qual.

6. Se serveix ben calent i s’acompanya amb un filet d’oli d’oliva.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fysw34EnD0s[/youtube]

 

2 comentaris a “Sopa de cigrons

  1. Retroenllaç: És possible recrear el menjar de l’antiga Grècia? | Menjar i beure a l'Antiga Grècia

  2. Bonun diem!

    Aquest es un plat que em sona bastant, es més conegut que la salsa grega, o almenys per mi, no l’he tasta mai, o almenys que jo recordi, he menjar cigrons però una sopa de cigrons no, i exactament amb aques ingredients no, però ja tindre la oportunitat de menjar, esta bé probar coses noves!

    Vale!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *