Arròs a l’antiga Grècia

Avui nosaltres hem decidit elaborar aquest arròs típic de l’antiga Grècia incorporant pebrot vermell, un producte americà, perquè doni un gust més dolç a l’hora de menjar-ho.

També hem volgut elaborar aquest plat, perquè ens ha cridat l’atenció que antigament pels grecs només el consumien les persones més riques de la societat i, en canvi, avui en dia l’arròs és un dels plats més consumits per tot tipus de persones, ja siguin riques o de menys diners.

Esperem que us animeu a realitzar un altre tipus de receptes originals per al cap de setmana i ho gaudiu amb molt de gust a les vostres cases amb la família.

Endavant!

Ingredients:

*Oli*1 litre d’aigua *120 grams de pèsols *1 branqueta de julivert *1 fulla de llorer *150 grams de pebrots vermells *75 grams de cebes *1 mica de sal *400 grams d’arròs *1 mica de farigola *1 mica de pebre *150 grams de salsitxes Elaboració: 1. Greixar la paella amb oli 2. Afegir les salsitxes 3. Fregir 4.Tallar el pebrot i col·locar-lo amb les salsitxes 5. Introduir la ceba al sofregit 6. Agregar els pèsols 7. Afegir una fulla de llorer 8. Col·locar una mica de farigola i julivert 9. Afegir l’arròs 10. Abocar l’aigua 11. Per últim, també pots afegir pebre vermell 12. Deixar aproximadament uns 20/25 minuts

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=kkysARBhphs[/youtube]

4 comentaris a “Arròs a l’antiga Grècia

 1. Felicitats per l’article !
  Trobo que la informació que ens oferiu sobre aquest àpat de l’antiga Grècia és fantàstic. Respecte el vídeo que heu elaborat penso que està molt bé ja que animeu als altres a preparar a casa altres tipus de receptes que feien antigament els grecs.

 2. Felicitats per el treball!
  Em sembla molt bé que poseu la receta, i esta bé que fiqueu el video, ha quedat molt bé
  Vale!

 3. M’ha semblat molt interessant i la veritat es que és molt fàcil de fer! Felicitats per l’article i gràcies per donar-me una idea per fer un nou tipus de menjar!
  Salve!

 4. Salve!
  Es molt interessant saber que menjaven antigament, i esta molt be que es posi un video i els ingredients, perque així podem preparar a casa alguna recepta de les que es feien antigament.

  Vale!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *