Pràctiques AO, valoració final, 2016- 2018

VALORACIÓ FINAL

Paula Barrachina:

La meva experiència a la llar d’infants m’ha encantat.

Des de petita, sempre havia volgut anar a un lloc com aquest i treballar allí. Mai m’hagués imaginat que ara a la meva adolescència pogués fer pràctiques a una llar d’infants.

Al principi, quan em van dir que havia de fer pràctiques a una llar d’infants, em vaig posar molt contenta, fins i tot, vaig saltar d’alegria. Quan la meva tutora em va acompanyar fins allí, estava molt nerviosa, no sabia com podrien reaccionar amb mi, ja que jo sóc un poc vergonyosa i no sabia com reaccionar amb  les professores de la llar

Els primers dies, em sentia fora de lloc, és a dir, no em sentia còmoda, clar que era normal ja que era un lloc on no havia estat mai i la gent que hi havia allí no la coneixia. Però dia a dia, em vaig anant adaptant i cada cop em sentia mes còmoda amb elles i amb els xiquets. Després d’un temps, només tenia ganes de que fos l’hora per anar a les pràctiques, he agafat carinyo a tots els de allí.

Ara que ja s’acaven les pràctiques, la veritat és una pena, m’agradaria fer-ne més i fins i tot poder treballar allí.

Àlex Ferré:

Les pràctiques han sigut unes activitats molt divertides que van molt be per a desconnectar de tot el matí a classe. M’ha agradat  molt aquesta experiència i sobretot pel fet de que he estat on vaig estudia quan era petit. La meva feina ha consistit en fer encàrrecs, anar per les classes si sortíem al pati o no, entregar circulars, fer fotocòpies, guardar coses al magatzem, inflar pilotes i acompanyar als xiquets que van amb crosses per l’ascensor.

Àlex Casanova:

Mi experiecia en la guardería la Sequieta ha sido totalmente enriquecedora para mí, en todos los sentidos. Estoy especialmente agradecido con todas las profesoras de la guardería por tratarme de una forma dulce, bondadosa y cariñosa.

Durante todo el curso he aprendido un montón de cosas, he estado con niños pequeños que con solo mirarme se me ha derretido el corazón. También he estado con niños un poca más mayores que me llenaban el alma de alegría y emoción. No había día que no saliese de la guardería con una sonrisa de oreja a oreja y una abundante felicidad dentro de mí.

Todos los dias hacíamos actividades muy interactivas en las que los niños también participaban, no había día que no se oyese una carcajada de felicidad.

Siempre tendré grabados en mi corazón esas sonrisas y esos momentos de felicidad, mi estancia en la guardería ha sido lo mejor que me ha podido pasar en toda mi vida, y me he dado cuenta de que cuidar y enseñar a los niños es una profesión muy respetable y gratificante.

Echaré muchísimo de menos a todos y a todas los que han estado conmigo en este periodo de tiempo, que se me ha hecho cortísimo, pero siempre guardaré esos buenos recuerdos.

Santi Reina:

Bé, ja ha passat molt de temps des del primer dia de pràctiques. El treball ha estat molt variat, les persones que treballen a l’oficina de gestió tributària han estat molt amables amb mi. Quan he tingut algun dubte, m’han ajudat.

El meu supervisor, Josep Rallo, ha estat un gran professional, no s’ha posat nerviós en cap moment per alguns errors que he comès. Els seus companys han estat molt amables, i m’agradaria tornar a veure’ls en un futur no molt llunyà. Moltes gràcies a tots  per recolzar-me en tots els moments, difícils o fàcils, bons o dolents. Una gran abraçada a tots!

Inma Ureña:

Les meves últimes impressions han estat molt bones, ja que m’han canviat d’aula, ara estic amb els més petits de la llar.

La meva última sensació ha estat molt recomfortant, ja que m’ha agradat estar amb els nens i poder gaudir amb ells. La meva millor experiència ha estat quan he cuidat els més petits perquè és quan els veus créixer, quanaprenen a dir algunes paraules, quan comencen a gatejar i alguns a caminar. Sincerament, ha estat una experiència molt bonica.

També em va agradar estar amb els més grans de la llar perquè és l’edat en què estan més juganers, quan ja els pots entendre quan parlen, saber més o menys els seus gustos i moltes coses més.

Les dues experiències han estat magnífiques i m’agradaria moltissim poder treballar d’educadora infantil algun dia no molt llunyà.

Abril Valenzuela:

Va ser interessant començar aquesta nova experiencia amb persones que no coneixia de res, però gràcies a la calidesa d’aquestes persones m’he sentit molt còmoda al lloc de pràctiques.

La meua experiencia al Museu de les Terres de l’Ebre ha sigut molt bona, he he estat a la fotocopiadora, a l’ordinador, als arxius… I també he sortit del museu per fer alguns encàrrecs.

Les persones que treballen al museu m’han ajudat sempre que ho he necessitat, sabien resoldre els meus dubtes amb paciència. Amb ells he après moltes coses.

Vaig perdre la meva vergonya gràcies a ells, ara se’m fa més fàcil conversar amb una persona que no coneixo de res.

Toni Duran:

La meva experiència a les pràctiques ha sigut increïble.Al principi tot ho veia molt difícil, però ara estic molt còmode  amb el treball que estic fent.

També dono moltes gràcies a les meves tutores de pràctiques, Mercè i Míriam, perquè sense elles això no hagués estat possible. He après moltes coses com ara a utilitzar l’ordinador bé, també a fer títols, carpetes, etc.

Bé, ara que les pràctiques ja s’acaben, la veritat enyoraré molt a les secretaries i sé que quan sigui gran els faré una visita.

Ho he passat molt bé! Mai ho oblidaré!

Sergi Nos:

Aquest any he fet 4t d’ESO a la AO i per aquest motiu he hagut de realitzar 6 hores setmanals de pràctiques i jo les he fet a l’escola Agustí Barberà. És el centre on jo hi vaig fer la primària i em feia il·lusió… La veritat és que ha estat divertit tornar al centre i viure’l des d’una altra perspectiva, mai no em podia imaginar que es feia tanta feina des dels despatxos i que es menejaven tants papers.

La meua tasca allí ha consistit en: passar llista del menjador, anar a buscar el diari, fer fotocòpies, plastificar, enquadernar i acompanyar als nens i nenes que arribaven tard a l’aula.

Des del primer dia em vaig sentir molt acollit i útil, per això la meva experiència ha estat molt positiva per a mi, i no m’importaria en un futur treballar de conserge en un centre educatiu.

Aquest article ha estat publicat en PASADO. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *